Szia, Nagy-Magyar Viktória vagyok

NőiÉletvezetési coach, IKIGAI coach  Kronobiológiai elemző, OH önismereti konzulens, Tréner


15 éve foglalkozom emberekkel

(tanárként, trénerként, önkéntesként, koordinátorként, mentorként, coachként).

Olyan vagyok, mint TE vagy bármely más Nő. Vannak céljaim, vágyaim, törekszem a fejlődésre, igyekszem magammal és a környezetemmel szeretetteljes kapcsolatot ápolni. Néha hibázok, néha nehézséggel küzdök, vannak az életemben kihívások és mindezekkel együtt igyekszem önmagamból a legjobbat kihozva élni az életem, és szeretni azt.

15 éve indultam el az önismeret útján, és kijelenthetem, hogy a mai napig sem tudnék pontos választ adni a kérdésre: Ki vagyok én? :). Hiszem, hogy az önismeret egy utazás, ami életük végéig tart. Ha elfogadással és őszinte érdeklődéssel fordulunk befelé, szeretetteljes kapcsolatot alakíthatunk ki életünk legfontosabb szereplőjével Önmagunkkal. Ez a minőség az, ami meghatározza, hogy mennyire vagyunk boldogok és elégedettek az életünk különböző területein.

Saját önfejlődési utam inspirált arra, hogy más nőket támogassak abban, hogy merjék felfedezni képességeiket, készségeiket, erőforrásaikat az önismeret és önmagukkal való mélyebb, megértő, szeretetteljes kapcsolódás által. Arra bátorítom őket, hogy merjék megálmodni azt az életet, amiben önazonosan megélhetik önmagukat, hogy köteleződjenek el annak megteremtése mellett, hogy egy értékteremtő, önmegvalósító életet tudhassanak a magukénak.

Rólam mondták

"Ami Vikiről eszembe jut: figyelem, biztatás és támogatás.  Online beszélgettünk, mégis átjött az odaadása, a jelenléte. Úgy éreztem, minta mellettem ülne és végig fogná a kezem. Nem gondoltam volna, hogy ennyit segít az, hogy miközben a célom megvalósításán dolgozom ott van velem valaki, akire számíthatok, aki drukkol nekem és amikor elfáradok tudja, hogy mivel lendíthet tovább. Hálás vagyok, a támogatásodért."

Orsi (33) vállalkozó

"Viki személyében egy pozitív, kedves és határozott nőt ismertem meg, ami meggyőzött arról, hogy coachingra jelentkezzem hozzá. A beszélgetések alkalmával mindig őszintén érdeklődött irántam, ami segített megnyílnom - bár elég zárkózott vagyok. A feltett kérdései mindig gondolatébresztők voltak a számomra, és előcsalogatták az őszinteségemet, aminek következtében sikerült egy régi dilemmámat feloldani, és döntést hoznom."

Anikó (42) 2 gyermek édesanyja


"Én évek óta ismerem Vikit, számomra inspiráló és hiteles segítő. Több alkalommal is támogatott már; életmódváltásban, célkitűzésben, 1-1 nagyobb projekt megvalósításában. Én nagy kincsnek tartom, hogy a saját kihívásait felvállalja, és ad magából kicsit a beszélgetéseinkben. Engem kifejezetten motivál, hogy bevállalja, az ő élete sem mindig "fenékig tejfel", ezzel sokat segített a "tökéletlen tökéletességem" felfedezésében :) "

Erika (36) programszervező

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el